Gå til hoved-indhold
Denne Regal 24FD RX kan eksempelvis aflægges et besøg i Marselisborg på lørdag. Foto: PR-fotoHavne
Denne Regal 24FD RX kan eksempelvis aflægges et besøg i Marselisborg på lørdag. Foto: PR-foto

Havnens Dag: Baadhuset udstiller både på land og vand

I Marselisborg vil havnegæsterne bl.a. kunne se den nyeste Drago-model samt den hurtige Sunseeker Superhawk med en topfart på 100 km/t.

Af Sara Sulkjær |

Baadhuset stiller traditionen tro med både i vandet og på land under Vild med Vand-projektet Havnens Dag 10. juni I Marselisborg Marina. Her vil forhandleren være placeret først for i havnen ved trailerstedet.

52 fods Sunseeker 

På land kan de besøgende se den potente Regal 24FD RX med 350 HK Volvo-motor, mens den nyeste model fra Drago, 665´eren beregnet for Suzuki-påhængsmotorer, ligeledes vil være plads. 

Også i vandet vil Baadhuset være på plads, hvor den 52 fod lange Sunseeker Superhawk med tre Yanmar dieselmotorer vil ligge. Med de tre motorer på hver 420HK, og dermed samlet 1260HK, ført til overfladepropeller, vil båden have en topfart i nærheden af 100 km/t. 

Endvidere vil Sealine 34/37 Fly med 2 x Volvo D4 dieselmotorer på i alt 420HK og Starfisher 30 Fly med 1 x Volvo D6 diesel med 310HK ført til fast aksel være til skue for de nysgerrige på havnen.

Prøvetur for seriøse kunder

Er du til vind i håret i en markedsledende RIB-båd fra engelske Humber, kan Humber 800 Sport Pro med en potent Mercury Verado med kompressor på 300HK er ligeledes et besøg værd. Den kan desuden prøves af seriøst interesserede kunder. 

- Kom til skønne Marselisborg Marina, hvor der sker rigtig mange ting på denne dag, lyder opfordringen fra Baadhuset i en pressemeddelelse. 

Motor
content-loader
content-loader
content-loader